Schade in Amsterdam

Tijdens het werken had ik in de pauze een gesprek met een collega. Zij vertelde dat zij afgelopen week in een verkeersongeluk is betrokken. Ze wist niet hoe ze er mee om moest gaan. Vooral met het verhalen van de schade. Het is erg veel werk en een complex proces. Hier had ze helemaal geen tijd voor omdat ze het erg druk had met werk en het renoveren van haar huis. Hierdoor probeerde ze een derde partij te zoeken om dit voor haar te regelen alleen kon ze niks vinden. Zo besloot ik om haar te helpen wat ze moest doen. Zo vroeg ik in welke stad het was gebeurd en ze vertelde me in Amsterdam.

Letselschade advocaat

Zo ging ik opzoek naar letselschade advocaat Amsterdam. Hier kwam ik al snel terecht bij Brugman advocaten. Deze verhalen de schade kosteloos. Zo zag ik dat er recht is op een schadevergoeding wanneer een auto een fietser of voetganger aanrijdt, bij een kop-staart-botsing en in geval van een eenzijdig ongeval. Ook kwam ik op een letselschadevergoeding. Deze ontvang je wanneer je letsel hebt overgehouden aan een ongeval. Zo moest ik mijn collega wel laten weten of ze geen klachten heeft van een whiplash om zo ook deze schade te kunnen verhalen. Natuurlijk is er ook materiële schade die zou moeten worden vergoed. Zo moet je natuurlijk alles opschrijven wat schade heeft. Natuurlijk de auto maar ook bijvoorbeeld wanneer hierdoor jouw telefoon kapot is gegaan.

Brugman advocaten

Het fijne aan Brugman advocaten is dat het 100% kosteloze rechtsbijstand is. Ook werken er Brugman gespecialiseerde juristen. Deze weten alles over letselschade en het vergoeden van alle schade. De Brugman Letselschade advocaten zijn lid van de LSA, dit is een beroepsvereniging van letselschade advocaten. Ook hebben deze advocaten ten minste 5 jaar ervaring met het verhalen van een letselschade vergoeding.

Verschillende schadeposten

Verschillende schadeposten voor een letselvergoeding: Verlies aan verdienvermogen, medische kosten, reiskosten, studievertraging, onderhoudskosten, energieverbruik, ziekenhuisdaggeldvergoeding, verzorgingskosten, medische hulpmiddelen en nog een aantal andere schadeposten. Daarnaast is er ook nog smartengeld dit is een vergoeding tegen lijden en pijn. Zoals angstklachten slapeloosheid, verdriet, depressie, psychische klachten, boosheid en frustratie en verwerkingsproblemen. Zo is er recht op rechtsbijstand in de stad waar het ongeval plaatsvindt, in dit geval Amsterdam. Bij Brugman advocaten wordt er niet gewerkt met verzekeraars en ze houden zich alleen bezig met letselschade zodat ze gespecialiseerd zijn in hun vak en geen afleiding hebben van andere advocaten zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *