Het merk Adria campers

Adria is een Sloveens merk dat is opgericht in 1965. Het merk is gespecialiseerd in het maken van campers.

Diverse camper adria’s

Het merk maakt allerlei soorten campers: De Sonic, de Matrix, de Coral, de Matrix axess, de Compact en de Coral XL.
Hieronder wordt over elke camper in het kort iets verteld.

De Sonic: De Sonic is een camper die vier rijplaatsen bevat. Deze Camper heeft een luxe inrichting met metallic en zilvergrijs en is bedoeld voor vier tot vijf slaapgasten. De Sonic

De Matrix: De Matrix camper heef vier tot vijf rijplaatsen en vier slaapplaatsen. De Matrix heeft een moderne inrichting en bevat een zeer nieuwe vloer. Dankzij deze nieuwe dubbele vloer is er onder de vloer ruimte gecreëerd. Deze ruimte is voor het wegwerken van isolatie en ook extra bagage kan hier onder worden opgeborgen.

De Coral: De wat kleinere Coral camper is geschikt voor twee slaapgasten. Er zitten echter wel vier tot vijf zitplaatsen in de camper. De camper bevat veel ramen, waardoor er de Coral natuurlijk verlicht wordt.

De Matrix axess: Net als de gewone Matrix, heeft de Matrix acces vier tot vijf rijplaatsen. De Matrxix axess heeft de ik vier tot vijf slaapplaatsen.

De Compact: De Coral axess: Deze camper heeft vier tot vijf rijplaatsen en twee tot drie zitplaatsen. De adria camper is sfeervol ingericht met decoraties van wit polyester.

De Coral XL: De Coral XL bevat meer slaapplaatsen dan de rest van de campers, namelijk zes tot zeven. De adria camper bevat vijf tot zes rijplaatsen en is ideaal voor een reis met een groot gezin of vriendengroep.

Het kiezen van een camper

Heeft dit artikel je interesse over camper Adria’s vergroot en overweeg je het om er een te kopen? Er zijn diverse soorten campers verkrijgbaar in verschillende campingwinkels. Wil je alleen een camper huren dit is vaak ook bij de grotere winkels mogelijk