Het inzetten van ERP experts voor handel, productie en logistiek

Elk bedrijf dat groot groeit heeft in de kern natuurlijk liefde voor een fantastisch product of service dat ze op de markt willen brengen. Maar wanneer een bedrijf groter wordt is succes niet alleen meer te garanderen met een fantastisch product. Ook de uitvoering van de bedrijfsprocessen zijn een zeer belangrijke factor voor het succes van een bedrijf. In dit artikel bespreken we hoe je ERP experts kunt inzetten voor bedrijfsprocessen. We hebben het dan over aspecten zoals de handel, productie en het logistieke aspect.

ERP software voor productie

ERP software, zoals SAP Business One van planlogic, is fantastische software om alle bedrijfsprocessen onder een kap te brengen. Wanneer je gaat samenwerken met planlogic dan zal de integratie van de software in uw bedrijf verschillende stappen doorlopen. Er wordt eerst een advies uitgebracht. Bij producerende bedrijven staat de logistieke operatie en interne productie centraal. Als deze soepel en efficiënt verloopt dan zal dit een belangrijke bijdrage leveren voor uw concurrentiepositie en rendement. Planlogic kan helpen om de integratie van de software makkelijker te maken en advies geven hoe verschillende processen geautomatiseerd kunnen worden. Het implementeren van belangrijke software toepassingen binnen bedrijven gaat namelijk niet altijd even gemakkelijke. Bij ERP implementatie hoor je nog weleens klachten over uitloop, hogere kosten en tegenvallend gebruik. Daarom is het belangrijk om een ERP partner te kiezen die de branche goed kent. SAP Business One is gemaakt voor bedrijven in de handel, productie en logistiek. Planlogic heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze branches.

Dagelijks support

Wanneer ERP productie software dagelijks gebruikt wordt, dan zullen er al snel vragen ontstaan bij gebruikers. Vragen kunnen betrekking hebben op de werking van SAP en/of aanpassingen die gewenst zijn. Er is bij planlogic altijd een support desk voor het eerste aanspreekpunt. Er staan supportmedewerkers klaar om te helpen zodat u ongestoord het werk kunt blijven doen. Er kunnen eenvoudig vragen worden gesteld door te bellen. Wanneer er een specifieke branche functionaliteit is dan biedt. Planlogic ook branche oplossingen als aanvulling op SAP Business One. Denk bijvoorbeeld aan een oplossing voor de houtindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *